h

SP-stemmers: bedankt voor de steun!

15 maart 2017

SP-stemmers: bedankt voor de steun!

Zojuist, om 21.00 uur, sloten de stembureaus. De eerste voorlopige uitslagen druppelen binnen maar wat het echt gaat worden weten we vannacht pas zeker. De vraag is welke koers Nederland op zal gaan: door met het kille rechtse afbraakbeleid of breken we met die jarenlange politiek van ieder-voor-zich en kiezen we na de liberale kaalslag voor een sociale inhaalslag?

 

Campagneleider Alexander Vervoort: “We hebben ingezet op een campagne van hoop en vertrouwen, veel mensen gesproken en enthousiast gemaakt voor onze ideeën. Wat de uitslag wordt blijft spannend. Bij deze verkiezingen geldt zeker dat werkelijk elke stem telde. Veel kiezers hebben tot het laatst gewacht om te beslissen of en zo ja, wat ze gaan stemmen. We hopen dat we de stijgende lijn van de afgelopen jaren in Venlo kunnen doortrekken, ook met het oog op de verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2018.”

 

SP-raadslid en kandidaat-Kamerlid Ton Heerschop: “Vannacht of pas morgenochtend kennen we de uitslag. Daarna gaat het werk weer verder. Het vertrouwen in de SP is de laatste weken nog verder toegenomen en veel mensen hebben de overtuiging in onze partij gevonden. Dat vormt het stevige fundament onder wat we deden en blijven doen, ook in de nieuwe Tweede Kamer en hopelijk ook in de regering.”

“En hopelijk kan ik daar, als ik gekozen wordt tot Kamerlid, mijn steentje aan bijdragen door het politieke werk dat ik in Venlo doe mee te nemen naar Den Haag.”

 

 

Ton Heerschop: “Er is werk aan de winkel, de SP neemt graag haar verantwoordelijkheid om samen te zorgen voor verandering. Mocht de nieuwe coalitie weer over rechts gaan dan kan ze van ons de komende jaren opnieuw stevige oppositie verwachten. Maar het liefst nemen we als SP natuurlijk zelf deel aan het kabinet.”

 

Op televisie, radio, internet en Facebook kunt u naast uitslagen ook onze commentaren volgen.
Wilt u de SP nog groter en sterker maken? doe mee, samen kunnen we veranderingen afdwingen, word lid van de SP.

 

U bent hier