h

Geslaagde Ledenavond!

29 mei 2015

Geslaagde Ledenavond!

Foto: SP-Venlo
Gisterenavond was onze ledenavond, een volle zaal met kritische leden om het te hebben over wat er bij hen (in de buurt) speelt, welke ideeën men heeft en wat de SP zou moeten oppakken.

 

Het werd gisterenavond, 28 mei, in de Witte Kerk te Genooi geen reguliere ledenvergadering, eerder andersom en dat was nu juist de bedoeling.

Afdelingsvoorzitter Peter Nelissen: “We wilden graag dat de leden niet alleen ons kwamen vertellen hoe we het doen maar ook wat zij vinden dat wij moeten doen. Wat ze verbeterd willen zien in deze gemeente, wat er anders moet en beter kan. Want dat kan en moet altijd ook al gaat het nu misschien goed.”

Foto: SP-Venlo
Een mooie opkomst en veel goede discussies.

 

Bestuur, fractie en zelfs ons Statenlid werden kritisch aan de tand gevoeld. Uiteraard was er ook tijd voor vragen over de actualiteit en prangende kwesties.

Foto: SP-Venlo
Ook in kleinere groepjes werden analyses en aandachtspunten verder uitgediept.    

Foto: SP-Venlo
 

Peter Nelissen: "Jaarlijks houden we enkele malen een ledenvergadering, als terugkoppeling en verantwoording wat het afdelingsbestuur en de raadsfractie hebben gedaan."
"Immers is een (kritische) reactie van onze eigen SP-leden nodig om ons in de goede richting te sturen. Het is belangrijk dat we weten wat er bij jou speelt, welke ideeën je hebt en wat de SP zou moeten oppakken."

 


Kon je niet aanwezig zijn maar wel graag je kritiek/idee delen? Stuur een e-mail of benader ons persoonlijk.
 
Bij aanvang van de ledenavond deden de leden van de kascontrolecommissie hun bevindingen over de penningen en boekhouding van de SP-afdeling over 2014. Alles was in orde, de leden gaven akkoord over de stukken. Als u daar meer over wil weten kan dat, we zijn immers een transparante partij, stuur dan even een e-mail dan krijgt u een overzicht.
 

U bent hier