h

Donderdag 28 mei ledenavond, 31 mei familiedag SP

25 mei 2015

Donderdag 28 mei ledenavond, 31 mei familiedag SP

Alle leden en sympathisanten zijn welkom om het te hebben over wat er bij jou speelt, welke ideeën je hebt en wat de SP zou moeten oppakken. Kom ons vertellen wat wij moeten doen; wat willen jullie verbeterd zien in deze gemeente?

 

Afdelingsvoorzitter Peter Nelissen: "Jaarlijks houden we enkele malen een ledenvergadering, als terugkoppeling en verantwoording wat het afdelingsbestuur en de raadsfractie hebben gedaan."

"Immers is een (kritische) reactie van onze eigen SP-leden nodig om ons in de goede richting te sturen. Het is belangrijk dat we weten wat er bij jou speelt, welke ideeën je hebt en wat de SP zou moeten oppakken."

 

We nodigen je uit om de SP kritisch aan de tand te voelen. Daarvoor willen we donderdag 28 mei aanstaande bijeenkomen. Het wordt geen reguliere ledenvergadering, eerder andersom: Kom ons vertellen wat wij moeten doen. Wat willen jullie verbeterd zien in deze gemeente?

Hierbij kunnen we in 1-op-1 gesprekken met elkaar van gedachte wisselen, of in kleine groepen breinstormen.

Uiteraard is er ook tijd voor vragen over de actualiteit en prangende kwesties.

 


De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 28 mei om 19.30 uur in  het Huis van de Wijk, de Witte Kerk, Agnes Huynstraat 3 Venlo. Er is een gratis ruime parkeerplaats aan weerszijde en bij de tegenoverliggende supermarkt, zaal is vrij toegankelijk en goed bereikbaar, er is een lift aanwezig.


 

Dan nog iets. Op zondag 31 mei organiseert de SP voor al haar leden, partners en kinderen een familiedag in Burgers' Zoo in Arnhem (van 11:00 - 16:00 uur). Naast ontmoetingen met Kamerleden, cultuur en muziek en een toespraak van Emile Roemer, heb je ruim de tijd om een rondje dierenpark te doen.

Foto: SP

Tussen 11.30 uur en 12.30 uur is het op het speciale SP-terrein het openingsprogramma. Daarna kunt u een rondje maken door de beroemde dierentuin, waarna er tussen 16.00 uur en 17.00 uur een geweldig slotprogramma plaatsvindt op het SP-terrein.

 

De kaarten kosten slechts 7,50 euro voor volwassenen (incl. entree Burgers' Zoo, koffie/thee en 2 consumpties op het festival terrein), kinderen van 4 t/m 9 jaar betalen slechts 5 euro. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen.

Kaarten kunt u tot 28 mei bestellen via: www.sp.nl/ledendag2015.

 

Vanuit Venlo willen zoveel mogelijk samen reizen, carpoolen, wel zo gezellig en scheelt ook weer in de vervoerskosten. Als je daaraan wil deelnemen stuur dan ook een mail naar: venlo@sp.nl dan kunnen we een indeling maken en de reis optimaal plannen.

 

U bent hier