h

Geslaagde SoePactie Venloop

22 maart 2015

Geslaagde SoePactie Venloop

Foto: SP-Venlo
Ook dit jaar was de SP aanwezig tijdens de wandeltocht van de Venloop om alle deelnemers succes te wensen en een lekker bekertje tomatensoep aan te bieden. We kregen louter leuke en dankbare reacties.

 

De Venloop kent naast een hardloopevenement ook een dag voor wandelaars, die deze zaterdag 21 maart werd gehouden. Waar de 25 km en de 40 km van de wandeltocht bijeenkwamen, bij het sfeerpunt in het centrum van Velden, stond de SP met een bijzondere aanhanger en deelde gratis warme soep uit aan publiek en wandelaars.

Foto: SP-Venlo

En dat bekertje soep bleek een welkome opkikker te zijn daar het weer niet echt mee zat voor de deelnemers. Het regende en er stond een koude wind. Veel deelnemers kwamen graag even bij ons pauzeren onder het genot van warme tomatensoep, we konden het op een gegeven moment nauwelijks bijhouden maar wisten toch ruim 1000 bekertjes soep uit te geven.

Foto: SP-Venlo

Vorig jaar hielden we deze soepactie voor het eerst, een daverend succes (zie hier) dat naar meer smaakt. Voor ons nu het 2de jaar maar veel deelnemers gingen er eigenlijk al vanuit dat we er zouden staan, en velen hadden zelfs hun pauze bij ons sfeerpunt gepland!

Foto: SP-Venlo

Ook de reacties waren overweldigend, felicitaties voor de enorme winst bij de verkiezingen van afgelopen woensdag, en dat de SP, in tegenstelling tot andere partijen, ook na de verkiezingen zichtbaar en aanspreekbaar is.

Ook kregen we veel waardering dat wij onze kiezers bedanken middels de banners die wij hiervoor plakken.

Foto: SP-Venlo

Al met al een geslaagde dag, het is fijn om de deelnemers een lekkere opkikker aan te kunnen bieden. Maar voor ons ook een leuke gelegenheid eens heel iets anders, los van politiek, met elkaar te doen. We zullen er daarom alles aan doen om er volgend jaar weer bij te zijn, tot dan?

Foto: SP-Venlo

Raadsleden Martin Camp (VVD) en Ton Heerschop (SP) wandelden de 40 km en poseerden hier met vers gekozen Statenlid Angelique Weingarten (v.l.n.r.) en de soep.
 
 

We willen hierbij dank uitspreken aan café Aan de Pomp voor het gebruik mogen maken van water en aan friture Kwalitaria voor het afgeven van ons afval.

 

U bent hier