h

Waarschuwing: de PvdA komt langs

23 februari 2014

Waarschuwing: de PvdA komt langs

Zaterdag 22 februari ging PvdA-chef Diederik Samsom in de wijk Op de Heide langs de deuren. Uiteraard een vooropgezet campagnedingetje van de PvdA om te redden wat er te redden valt. ROOD heette Didi op onze wijze welkom in Tegelen. We hopen dat hij veel vragen mocht beantwoordden.

 

Samsom kwam helemaal vanuit Den Haag om te vertellen waarom de mensen in Tegelen op de PvdA zouden moeten stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. Dat is heel sympathiek van hem. Ook heeft hij weer rode rozen uitgedeeld om u zijn liefde te verklaren. Maar pas op, hij verklaart wel aan meer mensen de liefde en gaat wel erg gemakkelijk politiek vreemd, zo lang hij maar in het pluche blijft.

 

Daarnaast hebben de rozen van Samsom stekels en hebben ze, net als de verkiezingsbeloftes van de PvdA, de neiging om nogal snel te knakken...

Juist daarom hebben we 1.000 waarschuwingsbonnen verspreid in de straten waar Samsom en zijn gevolg mogelijk zouden kunnen aanbellen. Immers, een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

Handig dat mensen tevoren gewaarschuwd zijn, jammer voor Diederik Samsom en zijn gevolg. Weer niemand thuis...

 

Op de waarschuwingsbon staat een kleine opsomming van de geknakte verkiezingsbeloften van de PvdA. Mocht de PvdA bij u aan de deur komen dan kunt u ze deze voorleggen, en eens vragen hoe dat nu zit, waarom al die mooie beloften en dat o zo linkse programma van de PvdA meteen na de verkiezingen in de prullenmand gingen, en waarom ze nu weer met zulke mooie beloften komen?

Gelooft u ze nog? Gelooft Samsom ze zelf nog? Laten we ons weer voor de gek houden door de PvdA? Tijd om ze eens met het werkelijke eerlijke verhaal te confronteren.

 

De PvdA is zieltjes scoren op straat, om mensen daarvoor te waarschuwen hebben we een speciale flyer gemaakt.

 

We kregen veel leuke reacties op onze actie. Van de PvdA hoorden we helaas niets maar we hebben via via vernomen dat men onze actie niet zo kon waarderen. In het PvdA-campagnehuis schijnt het behang van de muren te zijn gevloekt. Tja, toch lastig hè PvdA, dat echte ‘eerlijke verhaal’?

 


De Tegelse wijk Op de Heide is voor partijen kennelijk een gewilde wijk. GroenLinks reikte er haar lintjes uit, CDA sneed de criminaliteit aan (gebaseerd op oude cijfers want de overlast is juist afgenomen), PvdA gaat er dus 'canvassen' (dat betekent de deuren langs zieltjes winnen), en voor de SP is de wijk haar stamkroeg. Welke partijen volgen?
Ook die kunt u allemaal soortgelijke vragen voorleggen als op onze waarschuwingsbon, doe er uw voordeel mee.

 

U bent hier