h

Wees welkom op onze Nieuwjaarsreceptie

6 januari 2014

Wees welkom op onze Nieuwjaarsreceptie

Alle leden en sympathisanten zijn welkom om op 13 januari samen een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Die avond wordt gecombineerd met de jaarvergadering en presentatie van het verkiezingsprogramma.

Allereerst wensen we u een gelukkig en gezond 2014!
Om dat nieuwe jaar feestelijk in te luiden vindt op maandag 13 januari in De Glazenap in Tegelen onze Nieuwjaarsborrel plaats die gecombineerdwordt met een algemene ledenvergadering.

Dus schroom niet om het afdelingbestuur te vertellen wat er beter kan, waar op gelet dient te worden, welke acties opgepakt kunnen worden of waar de afdeling steken laat vallen.
Schroom ook niet om de raadsfractie te vertellen waar ze op moeten letten of welke politieke zaken ze kunnen oppakken.

Alle kritiek, ideeën, vragen en opmerkingen zijn welkom; daar wordt de partij alleen maar beter van!

Op deze ledenavond willen we ook het gesprek aangaan over de gemeenteraads-verkiezingen in Venlo, op 19 maart aanstaande.

Want de kieslijst en het verkiezingsprogramma
dienen definitief vastgesteld te worden inclusief de aanpassingen.
Leden kunnen (ook ter plekke) voorstellen indienen ter wijziging en aanvulling.
Daarnaast zal afdelingsvoorzitter Peter Nelissen samen met fractievoorzitter Ton Heerschop kort terugblikken op 2013 en vooruit kijken naar wat het nieuwe jaar mogelijk gaat brengen, zeker met minimaal twee verkiezingen in 2014.

Alle aanwezigen kunnen hierover meepraten en vragen stellen.


Hopelijk wordt 2014 met een grotere SP in de gemeenteraad socialer en menselijker. Er is een flinke tegenmacht nodig als antwoord op de heersende kille
en neoliberale wind die ook in Venlo huishoudt.

Graag tot ziens op maandag 13 januari om 19.30 uur in de grote zaal van Ontmoetingscentrum de Glazenap, Spechtstraat 58 in Tegelen (ruime parkeerplaats aan voorzijde bij supermarkt, zaal is vrij toegankelijk).

Reserveer dus deze feestelijke maar ook belangrijke bijeenkomst in uw agenda. Champagne en bittergarnituur zijn besteld dus kom ook samen proosten op een hopelijk voorspoedig nieuwe jaar. Graag tot ziens.


Lees ook:


 

U bent hier