h

Extra campagnescholing, omdat het kan

25 augustus 2012

Extra campagnescholing, omdat het kan

campagnehans Op 28 augustus houden we een campagnescholing waarbij de leden nader worden geïnformeerd over veelgestelde vragen en de belangrijkste standpunten, zodat onze vrijwilligers goed voorbereid op straat staan.

De verkiezingen zullen extra spannend worden omdat de SP voor het eerst in haar 40-jarige geschiedenis de grootste partij van Nederland kan worden. Daarnaast zal op 12 september duidelijk worden of de kiezer sociaal uit de crisis wil komen of liever wenst verder aan te modderen met rechts-neoliberaal. Voor het eerste is een grote SP van groot belang, alleen dan weet de kiezer zeker dat andere partijen met de SP in de coalitie stappen.

De ledenavond wordt gehouden in de bovenzaal in het Grand-café Huize Maagdenberg (Maagdenbergplein 11 Venlo) en start om 19.30 uur.
De bijeenkomst staat geheel in het teken Waarheen van de verkiezingscampagne; we willen de SP’ers die actief meedoen aan de campagne goed informeren over onze belangrijkste standpunten en veelgestelde vragen en met welke vieze trucjes andere partijen de SP proberen zwart te maken zodat we die feilloos kunnen doorprikken met onze sociale alternatieven: betaalbare plannen en zekerheid voor iedereen.

We starten de ledenavond met de 5 redenen om SP te stemmen en enkele lastige vragen die we kunnen verwachten (zie ook de ‘10 vragen aan Emile Roemer’). Daarnaast presenteren we als afdeling de campagneplannen waarbij ook ruimte is voor nieuwe ideeën.
Om helemaal in de stemming te komen is er gelegenheid
Richting middels rollenspelen een ‘meest gevreesde vraag’ te oefenen. Mensen vinden dit vaak lastig of durven niet, dus geven enkele doorgewinterde SP’ers een voorbeeld met een paar leuke situaties die kunnen ontstaan tijdens een gesprek. Uiteraard moet dit allemaal vooral leuk zijn!

Vanzelfsprekend zijn er voldoende campagnematerialen aanwezig die uitgedeeld en meegenomen kunnen worden. Over twee weken weten we welke koers Nederland uit gaat, tot die tijd is het aan ons om die koers te gaan bepalen. Wat de SP betreft worden alle zeilen bijgezet voor nieuw vertrouwen met onder meer echte zekerheid, werkgelegenheid, betaalbare zorg en een sociale weg uit de crisis.

Wil jij meehelpen om de SP de grootste partij te maken? Meld je aan voor het Venlose campagneteam via e-mail: venlo@sp.nl of bel Guus Janssen op 06-10530920.

Nog geen lid? Doe mee en steun de SP
22-07-2012: Doe mee met de SP-campagne!
09-08-2012: SP trapt met ludieke fietstocht letterlijk de campagne af

U bent hier