h

Thema-avond over provinciale politiek

3 februari 2012

Thema-avond over provinciale politiek

Ben_Rewinkel Op 14 februari organiseert de SP-kerngroep een open discussieavond over wat Provinciale Staten doet. Onder de noemer ‘Alles wat u altijd wilde weten over het Limburgs Parlement, maar nooit durfde te vragen’ zal Statenlid Ben Rewinkel het debat aangaan en vragen beantwoorden. Eenieder kan de avond bijwonen.

Wat doet de provincie eigenlijk? Welke invloed hebben Provinciale Staten? Waarom zo'n bestuurlijke tussenlaag en kan die opgeheven worden? Statenzaal_Limburg Waar gaat de provincie zoal over? Wat is de stem van de SP in de Staten? Hoe pakt de coalitie van VVD-CDA-PVV uit? Deze vragen en meer komen ter sprake. Alles wat u ooit wilde weten over de provinciale politiek kunt u naar voren brengen. Gastspreker en Statenlid Ben Rewinkel legt daarnaast graag uit wat hij en de SP voor Limburg en Venlo kan betekenen.

Naast deze themadiscussie is er uiteraard ook gelegenheid voor het bespreken van actuele (politieke) kwesties en komende activiteiten en mogelijke acties van de SP.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 februari 2012 om 19.30 uur in de grote zaal van Huize Maagdenberg, Maagdenbergplein 11 te Venlo (ruime parkeergelegenheden aan de overzijde, zaal is vrij toegankelijk). We verheugen ons op uw komst, u bent van harte uitgenodigd.


Ben_Rewinkel Ben Rewinkel (Geleen, 1956) is fractievoorzitter van de SP in Landgraaf en sinds 2011 lid van Provinciale Staten in Limburg. Hij werkt als maatschappelijk werker in de gezondheidszorg. Zijn werkervaring en studie gezondheidswetenschappen zorgden ervoor dat hij zich de afgelopen jaren heeft ontpopt tot sociaal bewogen raadslid met als specialisme de WMO. Daarnaast zat hij ook 3 jaar in de Parkstadraad waar hij zich onder meer bezighield met de Buitenring en de werkgelegenheid in de regio.

Vindt u de SP ook oké? Twijfel niet langer en steun ons
09-01-2012: Paulus Jansen bespreekt de politieke barometer voor 2012

U bent hier