h

SP presenteert verkiezingsprogramma voor Limburg: Nieuwe Kracht!

29 november 2010

SP presenteert verkiezingsprogramma voor Limburg: Nieuwe Kracht!

NieuweKracht De Limburgse SP heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd. Het programma heet ‘Nieuwe kracht!’. De partij vindt het hoog tijd voor een frisse wind door het provinciehuis. Lijsttrekker Thijs Coppus: “De SP gaat de strijd aan tegen de arrogantie van de macht. Het is tijd voor de SP in het provinciebestuur.”

Kern van het programma van de SP is de menselijke maat. De partij wil dat de Limburgers meer invloed krijgen bij grote besluiten zoals de aanleg van wegen. Daarnaast zijn dan zijn gedwongen herindelingen als het aan de SP ligt voortaan verleden tijd en is het afgelopen met vriendjespolitiek.

Thijs Coppus Thijs Coppus: "Het programma van de SP is vooruitstrevend, optimistisch én financieel haalbaar. Sterker nog, als het programma van de SP wordt uitgevoerd hoeft de provinciale wegenbelasting niet te worden verhoogd en houdt de provincie jaarlijks miljoenen over. De SP kiest niet voor asfalt en prestigeprojecten, maar voor goed openbaar vervoer, duurzame energie en een gezonde economie.”

Download hier het verkiezingsprogramma van de SP:

NieuweKracht

17-11-2010: SP plannen voor een beter Limburg
06-11-2010: Twee SP'ers uit Venlo op kandidatenlijst Provinciale Statenverkiezingen

U bent hier