h

SP bij debat Seniorenraad Venlo

5 mei 2009

SP bij debat Seniorenraad Venlo

De Seniorenraad Venlo organiseert morgen een debat over het ouderenbeleid, wonen, mobiliteit en zorg. Lijsttrekkers en voorzitters van partijen die deelnemen aan de verkiezingen in november zijn uitgenodigd, alleen de PVV laat verstek gaan.

Alexander Vervoort Afdelingsvoorzitter Alexander Vervoort neemt namens de SP deel aan het debat van de Seniorenraad Venlo. Hij gaat onder leiding van presentator Frans Pollux in debat met de lijsttrekkers van de gevestigde partijen in de Venlose gemeenteraad.

De leden van de SP stellen op de ledenvergadering van 30 juni de kandidatenlijst vast voor de gemeenteraads- verkiezingen van 18 november aanstaande. Dan is ook pas de lijsttrekker voor de SP bekend. Voor dit debat heeft het bestuur Vervoort naar voren geschoven omdat hij in het verleden regelmatig heeft gesproken over het ouderenbeleid en de thema's die in het debat worden aangesneden.

Het doel van het debat is om senioren hun wensen te laten uitspreken, ze laten zich informeren en/of maken duidelijk wat zij van de partijen (of hun partij) verwachten mbt seniorenbeleid voor de aandachtsvelden wonen en woonomgeving, zorg en welzijn, (openbaar) vervoer en verkeer.

Het debat is woensdag 6 mei van 19.00 tot 20.30 uur in Café-Restaurant De Wylderbeek, Venlo-Zuid (naast de oude veiling). U bent van harte welkom, graag tot dan!

Website Seniorenraad Venlo
4-5-2009: website Omroep Venlo: "Seniorenraad wil mening van lijsttrekkers"

U bent hier