h

Tweede Kamer houdt hoorzitting over A74

4 juli 2007

Tweede Kamer houdt hoorzitting over A74

Op initiatief van SP-Tweede Kamerlid Emile Roemer, en D66, zal er op woensdag 5 september een hoorzitting en op donderdag 6 september een commissievergadering over de A74 plaats vinden in de Tweede Kamer. De hoorzitting heeft als doel om Venlose bewoners en deskundigen de mogelijkheid te geven de Kamerleden van de commissie Verkeer en Waterstaat naar eigen inzicht te informeren over de A74-varianten. Gisteren werd door minister Camiel Eurlings bekend gemaakt dat de Plateauvariant nog steeds zijn voorkeur heeft. Hierop is in Venlo veel onrust ontstaan.


Mensen die zich willen aanmelden als spreker of graag mee willen naar de hoorzitting kunnen dit bij de SP kenbaar maken via onderstaande weblink:

GA NAAR CONTACT


Reportage Netwerk: luchtvervuiling zeer schadelijk voor de gezondheid!
Volkskrant: overheid goocheld met norm fijnstof!

U bent hier