h

Heidag in de afdeling

7 augustus 2024

Heidag in de afdeling

Foto: SP-Venlo
We gebruik de zomer om samen met het bestuur en kadergroep vooruit te kijken naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2026. Op deze manier hebben we anderhalf jaar de tijd om ervoor te zorgen dat we klaar zijn om deel te nemen aan deze verkiezingen.

 

Zondag 18 augustus vindt de Venlose heidag plaats voor kaderleden van de Venlose SP. We gaan die dag samen naar de toekomst kijken voor de SP in Venlo en ieders rol daarin. Dit doen we onder leiding van Mathijs ten Broeke. Hij werkt voor de Nederlandse Woonbond, die opkomt voor alle huurders en woningzoekenden.

Daarvoor was hij wethouder en gemeenteraadslid in Zutphen (Gelderland). Bij de SP is Mathijs onderdeel van het Team Opbouw & Opleiding, dat zich aanbiedt om deze heidagen vorm te geven en te begeleiden.

 

De heidag bestaat naast een groepsgesprek ook uit een actief onderdeel. Samen bespreken we eerst waarom we doen wat we doen, en hoe we dat lokaal vormgeven. Ook kijken we vooruit naar wat ons te doen staat het komende jaar.

Tussendoor gaan we wandelen waarbij we onderweg locaties aandoen die onderwerp kunnen zijn van zaken waar we de komende jaren aandacht aan kunnen besteden.

De heidag wordt afgesloten met een borrel en het maken van afspraken.

 

Kaderleden hebben voor deze heidag een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Als je ook wil deelnemen kun je dat gemotiveerd bij het bestuur aangeven.

 

U bent hier