h

Wie is de schimmelschurk?

2 juni 2024

Wie is de schimmelschurk?

Foto: SP-Venlo
Meer dan een miljoen mensen kampen met ziekmakende schimmel in hun huizen. Doet jouw verhuurder weinig tot niks aan de schimmel in jouw woning? Nomineer dan jouw verhuurder voor de titel SchimmelSchurk 2024!

 

Kinderen worden ziek van de schimmels in vochtige en tochtige woningen. Meer dan een miljoen Nederlanders hebben ermee te maken. Veel verhuurders doen niks of komen met slechte oplossingen.

 

Nomineer jouw SchimmelSchurk!

 

Dat kan en moet beter. Verhuurders moeten de vocht en tocht oplossen. Huurders moeten zeggenschap krijgen over hun woningen en over hun woningbouwcorporaties. Maar de nieuwe regering heeft helemaal niks afgesproken over de aanpak van slechte woningen. Daarom moeten we samen de druk opvoeren!

Last van schimmel in je woning, doet je verhuurder er niets tegen dan nomineer je verhuurder.

 

U bent hier