h

De SP zoekt jou!

11 juli 2023

De SP zoekt jou!

Foto: SP-Venlo
In Limburg zijn we op zoek naar leden die willen meehelpen om de SP in de provincie te versterken. Of je nu al lang lid bent of sinds kort, of je al actief bent in de afdeling of nog niet. Wij zoeken SP'ers die meer willen weten over het voeren van acties of willen leren om de basis van de SP te kunnen overdragen op anderen.

 

Mathijs Fiddelaers (Weert) en Anita Hendriks-Berg (Heerlen) willen jou trainen tot een SP'er die ons kan helpen om de partij te laten groeien. Help jij mee?

 

ACTIEVOEREN
Om iets te veranderen moet je dit met een groep mensen doen. Met hoe meer mensen je er staat, des te meer je kunt bereiken. Wil jij in jouw gemeente aan de slag om samen met mensen voor verandering te zorgen. Reageer dan op dit bericht.

 

LEER MENSEN DE BASIS VAN DE PARTIJ
Alles begint bij de basis. Zo ook de kennis over de SP. Wil jij andere SP'ers leren wat onze geschiedenis is, hoe wij over de wereld denken en hoe we die betere wereld willen bereiken? Meld je dan aan als lokale scholer. Natuurlijk word je alles vooraf geleerd zodat jij dit zelf kunt overbrengen.

 

MELD JE AAN!
Heb jij in dit bericht iets gelezen wat je leuk lijkt om te doen? Wil jij samen met ons de schouders eronder zetten om de SP te laten groeien in Limburg? Wil je getraind worden tot actieleider, lokale scholer of wil je lokaal aan de slag? Laat het ons dan even weten door een mailtje te sturen naar mfiddelaers@sp.nl
 

 

U bent hier