h

SP Jongeren filmavond: 19 mei in Venlo

2 mei 2023

SP Jongeren filmavond: 19 mei in Venlo

Aangezien gezelligheid en de strijd voor een betere wereld hand in hand gaan organiseren de SP-Jongeren in Venlo op vrijdagavond 19 mei een gratis filmavond. Iedere jongere die niet langer wil wachten op een betere wereld maar hier samen voor de handen uit de mouwen wil steken is welkom.

 

Op verschillende plekken in het land zijn groepjes jonge SP’ers lokaal aan de slag om de wereld stukje voor stukje te verbeteren. Ze komen bijvoorbeeld in actie voor een beter openbaar vervoer voor studenten, of komen samen met Mbo’ers op om meer waardering te eisen voor hun onderwijs.
 

Kalani van Bavel van SP-Venlo: “Wij zijn de dupe van politieke keuzes die voor ons gemaakt worden. We kunnen geen woning krijgen omdat investeerders eraan kunnen verdienen, studeren is een privilege geworden terwijl het een recht zou moeten zijn. En als we nu grote bedrijven niet dwingen om actie te ondernemen voor een beter klimaat, dan zitten wij met de rotzooi te kijken.”

“Willen we dit alles veranderen dan moeten we als jongeren samen in actie komen. Deze filmavond is een gezellige aanzet daartoe.”

 

Ben jij jong en kun je niet wachten op een betere wereld? Kom dan naar de filmavond van SP jongeren in Venlo. Zonder gezelligheid geen verandering!

 

  • Wanneer: Vrijdagavond 19 mei
  • Waar: Van Cleefstraat 6 in Venlo
  • Hoelaat: 19.00 uur (tot 22.00 uur)

Laat even weten of je komt door een mailtje te sturen naar venlo@sp.nl dan zorgen wij voor de hapjes en de drankjes.

 

U bent hier