h

Verkiezingsposters geplakt

23 februari 2023

Verkiezingsposters geplakt

Foto: SP-Venlo
Vandaag waren plakploegen van de SP op pad om onze verkiezingsposters te plakken op de nog vrijwel lege aanplakborden van de gemeente. Want op 15 maart zijn verkiezingen en we willen kiezers wijzen op onze plannen voor een beter Limburg en Nederland. Ook zo’n mooie poster hebben?

 

Nog krap drie weken en dan is het 15 maart, de dag dat een stem uitgebracht kan worden op de SP-kandidaten voor het Limburgs Parlement. Met Lilian Marijnissen als onze trotse aanvoerder prominent op de poster. Want deze verkiezingen gaan niet alleen over de provincie maar ook over de Eerste kamer.

In mei kiezen namelijk de nieuwe Statenleden de leden voor de Eerste Kamer. Een sterke SP daar kan slechte wetten van dit kabinet Rutte/Kaag naar de prullenbak sturen. Veel SP’ers in Provinciale Staten én de Senaat is dus niet alleen beter voor Limburg maar ook voor heel Nederland.

 

Foto: SP-Venlo

 

De komende tijd zullen we ook onze verkiezingsflyer op veel plaatsen verspreiden, en zal onze verkiezingsposter op meer plekken in het straatbeeld te zien zijn. Daarmee laten we zien waar we voor staan en roepen we iedereen op om 15 maart SP te gaan stemmen.

Nu al veel dank en complimenten aan onze vrijwilligers en de plakploegen. Zie je dat er een poster niet meer mooi hangt of vernield is? Meld het ons zodat we die kunnen vervangen.

 

Foto: SP-Venlo

 

Wil je deze poster voor je raam plakken, of een verkiezingsbord in je tuin of aan de gevel? Dat kan, stuur een e-mail naar venlo@sp.nl met jouw adres en telefoonnummer en wij regelen het voor je.

 

  • Vindt je ook dat het anders kan en anders moet, dat Limburg van ons is? Steun de SP en help mee om dat te bereiken? Sluit je aan en word lid!

 

U bent hier