h

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel

2 januari 2023

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel

Allereerst wensen we u een gelukkig en gezond 2023! Om dit nieuwe jaar feestelijk in te luiden organiseren we dinsdag 10 januari onze Nieuwjaarsbijeenkomst. Ditmaal in het Limburgs museum. Het belooft een boeiende avond te worden waarbij ook onze kandidaat-Statenleden Laila Kuiper en Alexander Vervoort zich zullen voorstellen. Alle leden en aanhangers van de SP zijn welkom om samen te proosten op het nieuwe jaar.

 

Op deze Nieuwjaarsborrel willen we u ook informeren, en met u het gesprek aangaan, over de aanstaande verkiezingen voor de provinciale staten en de andere activiteiten die we het eerste half jaar organiseren.

Op 15 maart kunnen we via de verkiezingen voor de Provinciale Staten de verhoudingen in de Eerste Kamer veranderen. Dus indirect kunnen we in maart al de meerderheid die het kabinet heeft om al die slechte wetten er door te drammen, wegstemmen en daarmee het kabinet laten zien dat het anders kan en moet.

 

Ook in het nieuwe jaar gaan we door met onder andere de volkspetitie: nationaliseer onze energie en uiteraard het uitvoeren van de plannen in ons verkiezingsprogramma: Limburg is van ons.

Schroom niet om ons en de kandidaten te vertellen wat er goed gaat maar vooral wat er beter kan, waar op gelet dient te worden, welke acties opgepakt kunnen worden of wat er aandacht verdient. Daar wordt de SP beter van!

 

 

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 10 januari vanaf 19.00 uur in het café deel ‘Het Atelier’ van het Limburgs Museum aan de Keulsepoort 5 in Venlo.
We ontvangen je met koffie/thee en een stukje vlaai. Daarna een kort welkomstwoord, het kort voorstellen van de Venlose kandidaten voor provinciale staten, en uiteraard een rondleiding door het museum. We sluiten af met drankjes en bittergarnituur in Het Atelier.

 

Graag vernemen we of je er bij kunt zijn, dan kunnen we daarmee rekening houden bij het reserveren. Graag tot ziens op 10 januari.

Met vriendelijke groet,
Ad Okkerse, voorzitter
Norman Dragt, organisatiesecretaris
Petra Raijer, penningmeester

 

U bent hier