h

VERVALT: Cursus 'De Schelp' op 6 augustus

1 augustus 2022

VERVALT: Cursus 'De Schelp' op 6 augustus

Aanstaande zaterdag organiseren we de scholing “De Schelp”, ofwel: Hoe help je mensen in de wijk om zelf actief hun problemen aan te pakken en op te lossen. Na afloop gaan we onze nieuwe kennis en vaardigheden toepassen voor de landelijke actie “De vijf koopkracht knallers”, door mensen in een wijk te vragen naar hun meningen over het koopkrachtverlies en hun oplossingen. De actie sluiten we gezellig af met een hapje en een drankje.

Let op: Deze bijeenkomst wordt verplaatst, meer info volgt tzt.

 

Je bent nooit te oud om te leren, ook als het gaat om modern actievoeren en dingen voor elkaar krijgen. Dus kom zaterdagochtend 6 augustus vanaf 10:00 uur op het adres Van Cleefstraat 6 in Venlo (binnenstad).

 

Laat ons weten dat je bij deze scholing aanwezig bent door een mail te sturen naar venlo@sp.nl zodat je weet waar en wanneer we bijeenkomen en er voor jou een plekje gereserveerd is.

 

U bent hier