h

Uitnodiging SP-Limburg Dag

23 juli 2022

Uitnodiging SP-Limburg Dag

Foto: SP-Venlo
Heb je altijd al willen weten wat er in het Limburgs Parlement en achter de muren van het Gouvernement aan de Maas gebeurt? Kom dan met je familie, vrienden, buren enzovoort naar de SP Limburg dag, die door onze Statenfractie voor leden en niet-leden wordt georganiseerd in het Gouvernement op 24 september aanstaande.

 

Op zaterdag 24 september (van 10.30 tot 15.00 uur) bieden we jullie op informele en actieve wijze een inkijk in het gebouw en in het werk van Provinciale Staten.

 

We ontvangen jullie tussen 10.30-11.00 uur met een kopje koffie en vlaai, waarna jullie kunnen genieten van inspirerende sprekers, een rondleiding door het gebouw kunnen maken, kunnen speeddaten met Statenleden en/of debatteren in de Statenzaal.

Tussen de middag bieden we jullie een lunch aan, we sluiten de dag om 14.15 uur af met een drankje, onder het genot van live muziek.

 

In verband met de organisatie verzoeken we je om je uiterlijk vóór 24 augustus aanstaande aan te melden via limburg@sp.nl o.v.v. SP Limburg Dag, je naam en het aantal deelnemers. Als minimumleeftijd adviseren we 14 jaar.

 

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats van het Gouvernement, Limburglaan 10, Maastricht. Kom je met het openbaar vervoer dan is het vanaf het Centraal Station Maastricht ongeveer 10 minuten lopen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar limburg@sp.nl

 

Update 25-09-2022: Voor een terugblik van deze geslaagde Limburgdag kijk je best hier en/of hier voor een sfeerverslag en enkele foto's.

 

U bent hier