h

SoePexpress bij wandeltocht Venloop

14 mei 2022

SoePexpress bij wandeltocht Venloop

Foto: SP-Venlo
Vandaag eindelijk weer de Venloop wandeltocht en traditiegetrouw stonden ook wij weer in het centrum van Velden met onze opvallende niet-te-missen soepkar. Dankbaar werk, de leukste actie van het jaar maar evaluatiepuntje was ook om meer soep in te slaan. Die ging namelijk erg hard.

 

Bij het sfeerpunt in Velden-centrum werd onze soepkar ‘SoePexpress’ drukbezocht. Tegen de verwachting in was rond 13:00 uur helaas alle tomatensoep al op. Aan de wandelaars konden we wel nog bekertjes water blijven uitdelen.

Foto: SP-Venlo

Na twee afgelaste edities (door Corona) kon het dit jaar weer. Het was dan ook een groot feest op dit sfeerpunt (waar de routes van de 25 km en 40 km bijeenkomen) van de Venloop-wandeltocht.

Foto: SP-Venlo

We trakteerden de wandelaars op een beker ter plekke opgewarmde soep of koud water, als steuntje voor de laatste kilometers naar de finish.

Wandelaars tellen erop dat ze op deze plek hun vertrouwde soepje halen. Zelfs de politie hielp even mee.

Foto: SP-Venlo

Veel dankbaarheid dan ook van wandelaars maar net zo teleurstelling toen de ruim 100 liter soep op was. Volgend jaar nog meer inslaan. Want ook volgend jaar staat weer de SP en SoePexpress bij dit sfeerpunt in Velden.

 

U bent hier