h

Buurten in Velden-Oost

16 oktober 2021

Buurten in Velden-Oost

Om te weten te komen wat er speelt, van de mensen die er wonen en er dagelijks mee te maken hebben, gaan we regelmatig de buurt in. Vandaag deden we dat met een grote tent en koffie op het Dokter Allardplein in Velden-oost.

 

Afgelopen dinsdag (12 oktober) hebben we in diezelfde wijk de mensen die er wonen gevraagd hoe het gaat en wat er beter kan. We weten graag wat er speelt, van de mensen die er zelf wonen en er dagelijks mee te maken hebben.

De opgehaalde informatie wilden we zaterdag erna (vandaag dus) delen. En daarbij ook de bewoners spreken die we dinsdag gemist hebben.

 

SP-activist Evelien Hendrikx verteld: “De koffie mee, zo begint een actiedag met de SP. Want vandaag zijn we vertrokken richting het prachtige Velden. Niet om te genieten van de zon maar om de beste gesprekken te hebben met de bewoners van Velden-Oost.”

 

Na afloop vertelde ze: “De SP-Venlo weet nu in ieder geval waar het zo nu en dan een beetje knelt, maar we weten ook wat Velden een mooie plek om te wonen maakt. De opgehaalde informatie gaan we gebruiken in ons raadswerk maar kan net zo in ons verkiezingsprogramma terecht komen.”

“De wijk in, dat is wat de SP doet. De SP doet in ieder geval echt met de Venlonaren mee.”

 

U bent hier