h

Denktank: Lokale politiek en actief zijn

6 mei 2021

Denktank: Lokale politiek en actief zijn

Dinsdag 11 mei is er weer Denktank. Leden en sympathisanten bespreken een actueel onderwerp. Dit kan aan de hand van een thema zijn, de actualiteit, maar ook komende activiteiten en mogelijke acties komen ter sprake. Het thema ditmaal is: Lokale politiek en actief zijn binnen de afdeling.

 

De Denktank is het politiek platform en de kern van de afdeling. Leden en ook SP-sympathisanten komen elke maand bijeen om met elkaar van gedachten te wisselen over de politieke ontwikkelingen in het algemeen en de standpunten en doelen hierover van de SP in het bijzonder.

Dat kan gaan over zaken die met de eigen gemeente te maken hebben maar ook landelijke zaken kunnen aan de orde komen.

Ook kan de Denktank het bestuur en de fractie ondersteunen en deze prikkelen.

 
Hoe en wat:

 

U bent hier