h

SP-stemmers: bedankt voor de steun!

17 maart 2021

SP-stemmers: bedankt voor de steun!

Zojuist, om 21.00 uur, sloten de stembureaus. De eerste voorlopige uitslagen druppelen binnen maar wat het echt gaat worden weten we over enkel dagen pas zeker. Wij bedanken alle mensen die vandaag op de SP gestemd hebben! Alleen samen werken we aan een eerlijker Nederland voor ons allemaal! Doe mee met onze beweging en sluit je aan bij de SP.

 

De vraag is welke koers we na deze verkiezingen op zullen gaan: door met het kille rechtse afbraakbeleid of breken we met die jarenlange politiek van ieder-voor-zich en kiezen we na de liberale kaalslag voor een sociale inhaalslag?

 

Er is werk aan de winkel, de SP neemt graag haar verantwoordelijkheid om samen te zorgen voor verandering. Mocht de nieuwe coalitie weer over rechts gaan dan kan ze van ons de komende jaren opnieuw stevige oppositie verwachten.

Maar het liefst nemen we als SP natuurlijk zelf deel aan het kabinet, voor echter veranderingen en een sociale wederopbouw na de crisis.

 

Wilt u de SP nog groter en sterker maken? Doe mee, samen kunnen we veranderingen afdwingen, word lid en steun de SP.

 

U bent hier