h

Het is tijd voor een eerlijke overheid

17 januari 2021

Het is tijd voor een eerlijke overheid

Foto: SP
Het aftreden van het kabinet is het enige juiste besluit. Een oneerlijke overheid heeft met de toeslagenaffaire mensen vermalen, gediscrimineerd en kapot gemaakt. En ze hebben hier jarenlang over gelogen. Opstappen is de enige optie, maar niet het eindpunt.

 

De ouders verdienen alle hulp die ze nodig hebben. En het is nu aan de kiezer om af te rekenen met deze VVD-politiek en te kiezen voor een eerlijke overheid.

 

Het aftreden van het kabinet is een eerste stap in het herstel van de geloofwaardigheid van de overheid. De tweede stap is het volledig compenseren van de ouders. De derde stap het overbodig maken van dit hele toeslagencircus. En de vierde stap? Een eerlijke overheid!

Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen stemmen op een partij die dit op kan lossen en niet op de partijen die dit hebben veroorzaakt.

 

Foto: SP
De toeslagenaffaire is mede aan het licht gekomen door de inzet van ons Kamerlid Renske Leijten die samen met de getroffen ouders onvermoeibaar blijft strijden voor rechtvaardigheid. Daar zijn we trots op. Het geeft ook aan hoe belangrijk de werkmethode van de SP is. Samen met mensen strijden we voor een eerlijk Nederland.

 

Maar dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jouw steun bij nodig. Als je je nog niet hebt aangesloten bij onze beweging, dan kun je dat al voor vijf euro per kwartaal. Met hoe meer we zijn, hoe sterker we staan in onze strijd voor een eerlijke overheid. Doe mee en word lid.

 

U bent hier