h

Online manifestatie 3 juli over vast werk en verhogen minimumloon

30 juni 2020

Online manifestatie 3 juli over vast werk en verhogen minimumloon

Foto: SP
Vrijdag Zoom-sessie over ontslagen, nul uren contracten, leraren, winkel- en zorgpersoneel die worden betiteld als helden, maar daar weinig waardering voor terug krijgen. Tweede Kamerlid Jasper van Dijk wil met jou hierover in gesprek. Doe mee, stel je vragen.

 

De afgelopen maanden zagen we dat heel Nederland stond te klappen voor ons zorgpersoneel, vuilnismannen, politieagenten, winkelpersoneel en leraren. Maar zowel zorgpersoneel als winkelpersoneel zien dat niet terug op hun loonstrookje.

Hoe kan het toch dat zulke essentiële beroepen in tijden van crisis alle lof krijgen, maar als zij vervolgens vragen om meer waardering in de vorm van een hoger salaris, zij het moeten doen met een simpele eenmalige bonus?

 

Aanstaande vrijdag 3 juli staan wij stil bij de vele ontslagen die afgelopen maanden vielen, nul uren contracten die voor onzekere situaties zorgen en leraren, winkelmedewerkers en zorgpersoneel die worden betiteld als helden, maar daar weinig waardering voor terug krijgen.

SP Tweede Kamerlid Jasper van Dijk gaat met ons in gesprek over vast werk en het verhogen van het minimumloon naar 14 euro.

 

PROGRAMMA

18.30 uur online inloop
19.00 uur start van het programma door Jordy Clemens
19.15 uur in gesprek met mensen uit vitale beroepen en Tweede Kamerlid Jasper van Dijk
We gaan in gesprek met een
- Schooldirecteur
- Verpleegkundige
- Supermarktmedewerker
19.50 uur hoe kunnen we samen aan de slag?

 

MEEDOEN?

Om mee te kunnen doen vragen wij jou om ZOOM te installeren via deze link.

Meeting ID: 844 5078 0634

Password: 393299

 

VRAGEN AAN TWEEDE KAMERLID JASPER VAN DIJK?

Laat het ons vooraf weten! Stel jouw vragen vast via csmeets@sp.nl zodat we jouw vragen tijdens de bijeenkomst kunnen beantwoorden.

 

U bent hier