h

Bijeenkomst Denktank in stadskantoor

15 mei 2020

Bijeenkomst Denktank in stadskantoor

Dinsdag 19 mei is er weer Denktank. We beginnen met hoe het met jullie is gegaan de afgelopen periode onder de Corona-maatregelen en of die ook anders konden. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor andere vragen, ideeën en de (politieke) actualiteit. Door de maatregelen een andere opzet dan gebruikelijk en ook een andere locatie, waar we 1,5 meter ruimte kunnen houden tussen alle aanwezigen.

 

De Denktank is het politiek platform en de kern van de afdeling. Leden en ook SP-sympathisanten wisselen periodiek met elkaar van gedachten over de politieke ontwikkelingen in het algemeen en de standpunten en doelen hierover van de SP in het bijzonder. Dat kan gaan over zaken die met de eigen gemeente te maken hebben maar ook landelijke zaken kunnen aan de orde komen.

Ook kan de Denktank het bestuur en de fractie ondersteunen en deze prikkelen.

 

In tegenstelling tot de normale bijeenkomsten van voor de Corona-maatregelen, komen we ditmaal bijeen in een grote zaal in het stadskantoor. Daar kunnen we 1,5 meter ruimte houden tussen elkaar. Het betekent ook dat we niet meer dan 30 deelnemers kunnen toelaten.

 

  • Datum: Dinsdag 19 mei.
  • Tijd: Inloop vanaf 19:15 uur, start om 20:00 uur.
  • Waar: Grote zaal (achterdoor, ruimte 0.4/0.5) in het stadskantoor, Hanzeplaats 1, 5912 AT Venlo (parkeren gratis vanaf 18:00 uur)
  • Zie ook: Meer informatie wat de Denktank is en doet

 

U bent hier