h

Nieuwsbrief SPeerpunten per email

14 april 2020

Nieuwsbrief SPeerpunten per email

Het ledenblad Tribune wordt deze maand per post bezorgd. Daardoor kan onze nieuwsbrief SPeerpunten niet bijgesloten worden. Deze wordt nu apart per email verstuurd aan de 'Venlose' leden om hen alsnog te voorzien van de lokale informatie en nieuws.

 

Dat Tribune per post verstuurd wordt heeft als reden dat bij het verspreiden van de Tribune geen risico op besmetting mag ontstaan met het Coronavirus (Covid-19). Daarom heeft de landelijke partij besloten om deze keer de Tribune en de Spanning bij de drukker te bundelen en direct naar de leden te sturen.

Dit wil echter ook zeggen dat het inlegvel, nieuwsbrief SPeerpunten met daarin lokale informatie en nieuws, ook niet door ons in de Tribune bijgesloten kan worden...

 

Om dat op te vangen en de leden in het werkgebied van de SP-Venlo toch te kunnen voorzien van de SPeerpunten, is door het afdelingsbestuur besloten om de papieren nieuwsbrief niet apart te verzenden maar digitaal per e-mail naar de leden.

 

Wist je trouwens dat SPeerpunten ook elke maand te bekijken en downloaden is op deze website? Ga daarvoor naar: https://venlo.sp.nl/nieuwsbrieven

 

Het is niet ondenkbaar dat de volgende maand opnieuw de Tribune (en Spanning) rechtstreeks per post bezorgd worden en daarmee SPeerpunten wederom enkel per e-mail opgestuurd wordt.

Dit is geen prettige werkwijze omdat leden zonder e-mailadres - of diegene waarvan we het mailadres niet kennen - op die wijze verstookt blijven van de SPeerpunten.

Maar het is beter om bij het verspreiden van de Tribune en SPeerpunten elk risico op besmetting te vermijden.

 

U bent hier