h

Donderdag naar de stembus

20 mei 2019

Donderdag naar de stembus

‘Waarom zou ik gaan stemmen voor deze Europese verkiezingen? Ze doen daar toch waar ze zelf zin in hebben!’ Dit hoor ik regelmatig als ik met mensen spreek over de verkiezingen volgende week. 

 

"Ik snap dat wel. De Europese machthebbers weigeren te luisteren naar mensen. Ze dienen de belangen van de allerrijksten. Ze bouwen door aan de superstaat, ook al wil een meerderheid van de Nederlanders dat helemaal niet. Ze willen zich bemoeien met onze zorg, onze pensioenen en ons werk."

 

Foto: SP
"En juist daarom is het belangrijk dat u wél gaat stemmen. Want als u niet gaat, dan wordt u niet gehoord en verandert er niets. Roep daarom ook al uw familie en vrienden op om te gaan stemmen op 23 mei."
"Donderdag is het aan u. Samen laten we Brussel niet de baas zijn."

 

Met vriendelijke groet,

Lilian Marijnissen
Fractievoorzitter SP Tweede Kamer

 

U bent hier