h

12 maart: Denktank bezoekt zwembad

7 maart 2019

12 maart: Denktank bezoekt zwembad

Foto: SP
Leden van onze kerngroep brengen een werkbezoek aan zwembad De Wisselslag in Blerick, waar ze zich laten informeren over de staat van het zwembad. Afgelopen jaar voerde de SP actie voor het behoud van een zwembad in de gemeente, in april neemt de gemeenteraad een keuze over sluiting, renovatie of nieuwbouw. In aanloop daarnaartoe willen we ons laten bijpraten en zelf een kijkje nemen in het zwembad.

 

Datum: Dinsdag 12 maart 2019
Tijd: We starten om 18:30 uur
Waar: Zwembad De Wisselslag, Drie Decembersingel 52 Blerick

 

Leden en sympathisanten bespreken iedere tweede dinsdag van de maand een actueel onderwerp. Dit kan aan de hand van een thema zijn, de actualiteit, maar ook komende activiteiten en mogelijke acties komen ter sprake. Ditmaal dus met een werkbezoek aan zwembad De Wisselslag in Blerick.

Kijk hier voor meer informatie wat de Denktank is en doet.

 

U bent hier