h

Hoe hangt ‘ie bij jou? Hangt ‘ie al bij jou?

18 maart 2018

Hoe hangt ‘ie bij jou? Hangt ‘ie al bij jou?

Bent u ook van mening dat Venlo wel wat meer SP kan gebruiken? Steun ons en help mee om de SP nog zichtbaarder te maken. Hang onze verkiezingsposter voor uw raam of op een andere goed zichtbare plek. We hebben de posters in alle soorten en maten.

 

Ook een poster is een goed middel om kiezers attent te maken op onze partij. Des te meer SP in het straatbeeld des te vaker mensen het zien, des te bekender we worden, des te eerder men geneigd is SP te gaan stemmen.

Hang de poster voor het raam en overtuig ook uw buren, collega’s, familie, vrienden en bekenden om er een te bestellen. Laat zien dat Venlo beter moet, dat het roer om moet en meer sociaal moet worden!

 

 

 

 

 

 

 

Ondersteun de SP-campagne en hang één of meer posters goed zichtbaar voor het raam. Wilt u een grotere poster dat kan ook, we hebben hem in de afmetingen A3 (dubbel A4) t/m A0 (heel groot).

Stuur een e-mail naar: venlo@sp.nl of bel met 06-34069796 (Petra Raijer) en we brengen hem bij u langs!

Doe mee, help mee, samen maken we de SP groot in Venlo. Voor jezelf, voor elkaar, voor Venlo.

U bent hier