h

Heerschop: Reken af in Venlo

26 februari 2018

Heerschop: Reken af in Venlo

"Elke keer als ik in Venlo ben denk ik 'Wat is dit toch een fantastische stad'. En elke keer als ik iets over de Venlose politiek lees denk ik 'Wat is het daar toch een bende.' Megaprojecten worden te duur, wijken krijgen niet de aandacht die ze verdienen, politici van de zittende macht die matsprijzen geven aan hun vrinden en hun projecten. Ik snap het wel dat mensen soms klaar zijn met de politiek en politici niet meer vertrouwen.", zegt SP-lijsttrekker Ton Heerschop.
 
 

"Maar niks doen is geen optie. Niet stemmen is instemmen met wat er gebeurt. Als je wilt dat er iets verandert zul je toch echt van de bank moeten komen. En er zijn redenen genoeg."
"Thuiszorgbedrijven gaan failliet, 3.500 Venlose kinderen groeien op onder de armoedegrens, miljoenen worden gespendeerd aan luchtkastelen op het kazerneterrein en de kabelbaan, en als je een betaalbare huurwoning wilt sta je misschien jaren op een wachtlijst."

"Geen van de partijen die de afgelopen 30 jaar de stad bestuurd hebben – VVD, CDA, EenLokaal (VenLokaal) en PvdA – hebben er een antwoord op gevonden. Ze hebben gefaald, ze misten visie, regie en sturing. De ene miskleun volgde op de andere miskleun."

 

"Zou je dan niet eens wat anders proberen? Een andere partij het vertrouwen geven? Tijd voor verandering in Venlo! Maak van je stemkaart een rode kaart en reken met de zittende macht af. Geef uw vertrouwen aan de meest betrouwbare partij van Venlo, stem op de SP. Dank u wel!"

 
 

U bent hier