h

Manifestatie en groot nationaal zorgdebat

31 januari 2017

Manifestatie en groot nationaal zorgdebat

Al 247.000 mensen steunen het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Dat is heel mooi! Op 18 februari gaan we aan de Haagse politici laten zien dat het anders moet in de zorg. Dan vindt op het Malieveld in Den Haag het Nationaal ZorgDebat plaats. Kom ook en meld je aan voor de bus!

 

Zaterdag 18 februari organiseert het Nationaal Zorgfonds een groot Nationaal Zorgdebat op het Malieveld in Den Haag. Het Nationaal Zorgfonds wil een landelijke zorgfonds voor iedereen, zonder geldverslindende zorgverzekeraars, zonder eigen risico en met een basisverzekering waarin ook weer de tandarts, de fysiotherapie en de geestelijke gezondheidszorg zitten.

 

Op 18 februari gaan wij met zoveel mogelijk mensen naar Den Haag om de Haagse politiek er van te overtuigen dat dit Nationaal Zorgfonds er móet komen.

 

 

Het Nationaal Zorgfonds organiseert voor alle supporters busvervoer voor 5 euro per persoon.

Komt u ook mee? Geef u op via:  nationaalzorgfonds.nl/busvervoer

 

Bent u benieuwd naar de Bouwstenen voor een zorgstelsel zonder zorgverzekeraars? Bekijk ze hier.

 

U bent hier