h

Bezoek aan Binnenhof en de Tweede Kamer

4 april 2013

Bezoek aan Binnenhof en de Tweede Kamer

TweedeKamer De SP organiseert op vrijdag 12 april een bezoek aan de Tweede Kamer aan het Binnenhof in Den Haag. Altijd eens met eigen ogen de blauwe Kamerzetels willen zien, of waar het kabinet plaats heeft en waar de fracties zitten? Geef je dan op en ga mee. De SP zorgt voor vervoer en een deskundige rondleiding langs de diverse zalen, vergaderkamers, handelingenkamer/ bibliotheek, kunstuitingen en de bekende wandelgangen.

Samen met de SP in Venray en organiseren we dit bezoek en is een bus geregeld. De bus haalt ‘s morgens iedereen op vanaf het station in Venlo en zet ons allemaal in de avond daar ook weer af (voor lunch wordt gezorgd). Hier zijn geen kosten aan verbonden maar een vrijwillige bijdrage mag natuurlijk altijd.
Let op; er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar in die bus dus beslis snel of je gebruik maakt van deze mogelijkheid (opgave en meer informatie via onze voorzitter Peter Nelissen: 06-10867856).

Tijdens bijeenkomsten is vaker de vraag gesteld of de Tweede Kamer binnenhof eens bezocht kan worden. Op 12 april willen we tegemoet komen aan dit verzoek. Bij voldoende belangstelling kan ook een bezoek georganiseerd worden aan het Limburgs Parlement (Provinciehuis) in Maastricht en het Europees Parlement in Brussel.


Opstapplaatsen en vertrek:
Vertrek 's ochtends in Roermond om 8.45 uur vanaf de parkeerplaats bij Brugman Keukens (Bisschop Lindanussingel 2, 6041LV Roermond) voor de leden uit Midden-Limburg. Vertrek 's ochtends vanuit Venray om 9.30 uur vanaf Sportpark de Wieën (Sportlaan 6, 5801 AH Venray) voor de leden uit noordelijker Limburg.
De bus rijdt om 15.00 uur weer terug. Vervoer van en naar de opstapplaatsen is in onderling overleg zelf te regelen.
Denk aan het meenemen van een legitimatiebewijs (identiteitskaart, rijbewijs, paspoort) want anders komt men het Kamergebouw niet in.


Doe mee en steun de SP. Nu is de tijd. Sluit je aan.

U bent hier