h

SP lanceert carnavalshit over de Floriade

22 januari 2013

SP lanceert carnavalshit over de Floriade

De Limburgse SP heeft net zoals de afgelopen jaren weer een carnavalskraker gepresenteerd. De nieuwste hit staat helemaal in het teken van het Floriade fiasco en heet “Weej gaon de bloome boete zette” (wij gaan de bloemen buiten zetten).

“De inwoners van Limburg betalen de rekening van de Floriade. Daarom zit er niks anders op dan ondanks alle Floriade ellende de komende tijd de bloemen buiten te zetten.”, zegt SP-Statenlid Thijs Coppus.

Het ludieke filmpje kreeg zelfs aandacht op onder meer omroep L1 en Omroep Venlo.

Bezoek ook Greet op Facebook
06-11-2012: Greet van de naald
21-12-2011: Heet van de Naald. Extra editie, verkiezingsbeloften PVV
07-10-2011: Heet van de naald, extra editie van Rey
Website Statenfractie SP in Limburg

U bent hier