h

Thuisblijven helpt niet, SP stemmen wel!

12 september 2012

Thuisblijven helpt niet, SP stemmen wel!

thuisblijven Verder aanmodderen het moeras in met rechts of sociaal de crisis uit met de SP? Stemmen kan van 07.30 tot 21.00 uur vanavond. Neem uw stemkaart en een geldig rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs mee. Laat uw stem niet verloren gaan, hij kan de doorslag geven!

Om 07.30 uur gaan in heel Nederland de stemlokalen open. Wat u ook voor politieke mening heeft, het is belangrijk dat u vandaag uw stem gaat uitbrengen in een van de vele stembureaus in de buurt.
Uw stem kan doorslaggevend zijn dus laat hem niet verloren gaan, ga stemmen.

Veel mensen bepalen pas in het stemhokje hun keuze. Zweeft u nog? Laat u hier overtuigen.
Met de SP weet u waar u aan toe bent, we hebben in diverse gemeenten en provincies bewezen te kunnen nuzeker besturen en willen die kennis en verantwoordelijkheid inzetten om ook Nederland menselijker en socialer te maken, om de economische groei te herstellen en de sociale zekerheid te garanderen. Daarvoor hebben we betaalbare en realistische oplossingen die nu al kunnen werken en niet pas vanaf 2017 of 2040 zoals bij de meeste partijen het geval is.

Strategisch stemmen?
Een stem op de VVD betekent voortzetting van het draconisch kapot bezuinigen van Nederland, nog meer faillissementen en oplopende werkloosheid. De VVD heeft aangegeven zelfs opnieuw met de PVV te willen regeren, een van de redenen waarop het kabinet-Rutte viel.
Een stem op de PVV gaat verloren omdat - behalve de VVD - niemand met de PVV wil regeren. Daarnaast neemt de PVV haar eigen programma niet erg serieus gezien de ruim 200 gebroken beloften.
Een stem op de PvdA is een onzekere stem; Samsom durft stemkaart niet te kiezen en kan net zo goed met VVD, D66 en CDA in zee gaan in plaats van met de SP. In 2006 toonde de PvdA geen rechte rug en liet de SP (de grote winnaar van de verkiezingen) keihard vallen, dit voorjaar koos de PvdA voor VVD en CDA terwijl een coalitie met SP en GroenLinks mogelijk is.

Wilt u geen VVD in een kabinet, wilt u Rutte uit het torentje stemmen maar wilt u ook de PvdA en SP in het kabinet? Dat kan alleen met een strategische stem op de SP. Dan weet u zeker: Een stem op de SP houdt de PvdA links, maakt Roemer groot en geeft Rutte rood!

10 vragen aan Emile Roemer
Nog geen lid? Doe mee en steun de SP
10-09-2012: Meer van hetzelfde of de SP aan de macht?

U bent hier