h

Dinsdag 2e deel cursus politieke basisvorming

11 november 2011

Dinsdag 2e deel cursus politieke basisvorming

tomatenscholing Dinsdag 15 november vindt het tweede deel plaats van de driedelige SP-cursus ‘politieke basisvorming’, verzorgt door provinciaal Statenlid Thijs Coppus. Leden en sympathisanten zijn van harte uitgenodigd deel te nemen. Deel 1 gemist? Geen punt, stap in en doe mee.

Aan de orde komen wat socialisme nu eigenlijk is, het verschil met andere partijen, wat activisme is, wat is ideologie en hoe dit te gebruiken, hoe krijg je invloed en hoe de heersende macht te doorbreken, hoe is de SP ontstaan en gegroeid tot wat ze nu is, wat is het doel en de missie van de partij? Het antwoord op deze en andere vragen krijgt men tijdens de cursus.

Het eerste deel van deze workshop vond plaats op 11 oktober, het derde deel is op dinsdag 13 december 2011. Locatie is steeds Café-zaal De Maagdenberg (Maagdenbergplein 11 in Venlo), tijdstip is telkens van 19.30 tot 21.30 uur. U kunt pen en papier meenemen, de rest wordt verzorgt door de SP-Venlo.

Thijs Coppus Thijs Coppus: “Altijd meer willen weten over de SP en de politiek, wat het is, hoe het werkt, wat u zelf kunt doen en bereiken? Kom dinsdag naar de interactieve cursus en ga vol informatie, toepasbare kennis en nieuwe inzichten weer naar huis. Graag tot ziens!


Deze cursus krijgt komend jaar een vervolg met themadiscussieavonden over diverse onderwerpen en actuele politieke kwesties. Meer daarover volgt ter zijner tijd, en op de ledenvergadering/Nieuwjaarsborrel op dinsdag 10 januari 2012 (zie ook de agenda).


Cursus en Scholingen
Scholingsaanbod en cursuskalender op SP-ledenwebsite

U bent hier