h

SP-stemmers: bedankt voor de steun!

2 maart 2011

SP-stemmers: bedankt voor de steun!

stemmers bedankt Zojuist, om 21.00 uur, sloten de stembureaus. De eerste voorlopige uitslagen druppelen binnen maar wat het echt gaat worden weten we vannacht pas zeker. De vraag is welke koers Limburg maar ook Nederland op zal gaan: het kille en asociaal rechtse afbraakbeleid of solidair en sociaal over links, met de SP?

Emile Roemer SP-fractievoorzitter Emile Roemer: "Wat vanavond het eindresultaat wordt, blijft spannend. Bij deze verkiezingen geldt zeker dat werkelijk elke stem telt. Veel mensen hebben tot het laatst gewacht om te beslissen of en zo ja, wat ze gaan stemmen. Op televisie, radio en internet - natuurlijk ook op www.sp.nl - kunt u naast uitslagen ook onze commentaren volgen. Tegen 22.00 uur hoop ik mijn reactie op de uitslag te kunnen geven. Rond 23.00 uur volgt nog vanuit Den Haag een terugblik met de lijsttrekkers van de grotere partijen van deze verkiezingen. Dat wordt live uitgezonden op Ned1."

stemmen potlood

Roemer: "Vanavond kennen we de uitslag. Daarna gaat het werk weer verder. Nu al weet ik hoe het vertrouwen binnen onze partij de laatste weken nog verder is toegenomen en veel mensen de overtuiging in onze partij hebben gevonden. Dat vormt het stevig fundament onder wat we vanaf nu gaan doen in de nieuwe Provinciale Staten en vanaf 23 mei in de Eerste Kamer."

Thijs Coppus SP-lijsttrekker Thijs Coppus: Het zou het nieuwe Limburgs Parlement sieren om het signaal van de kiezer serieus te nemen en op te pakken. Er is werk aan de winkel, de SP neemt graag haar verantwoordelijkheid om Limburg menselijker en socialer te maken. Als ook de nieuwe coalitie over rechts gaat dan kan ze van ons de komende jaren stevige oppositie verwachten! Maar liever nemen we dus zelf deel aan het bestuur. Wilt u de SP nog groter en sterker maken? Sluit u dan aan, samen kunnen we de boel veranderen, word lid van de SP.

Nu is de tijd! Word lid van de SP!
Landelijke SP-website en website SP-Limburg
Verkiezingssite L1 met (voorlopige) uitslagen en debatten

U bent hier