h

Protest in Venlo! SP plakt eerste posters

26 januari 2011

Protest in Venlo! SP plakt eerste posters

PROTEST Met het plakken van de eerste verkiezingsposter in Venlo werd vandaag de SP-campagne afgetrapt. De campagne voor de komende Statenverkiezing staan voor ons in het teken van protest. Rutte heeft aangegeven dat de Statenverkiezingen een eerste test zijn voor zijn kabinet. Die test kan hij krijgen, maar wat de SP betreft wordt dit een pro-test!

26-1-2011 plakploeg SP-lid Guus Janssen plakt prominent een verkiezingsposter op het nog lege witte aanplakbord.

De SP-posters roepen op tot protest. Kandidaat-Statenlid Ton Heerschop: “De verkiezingscampagne wordt wat de SP betreft een protest tegen de Limburgse bestuurderskliek en tegen het rechtse kabinet. Want Provinciale Staten kiezen vervolgens weer de Eerste Kamer. Op 2 maart kunnen we in het stemhokje kiezen tussen menselijk en sociaal of kil en asociaal, zowel in Limburg als in Den Haag.”

26-1-2011 plakploeg

Het protest richt zich niet alleen tegen het landelijk beleid, maar ook tegen het huidige beleid in de provincie. Heerschop: "Het wordt tijd dat er een andere wind gaat waaien in het provinciehuis. Het moet afgelopen zijn met de stoffige machtspolitiek van het CDA. Het is tijd voor een frisse wind, voor Nieuwe Kracht. Het is tijd voor power, pit en passie van de SP!"

'Nieuwe Kracht': Bekijk hier ons verkiezingsprogramma en hier onze kandidatenlijst
20-01-2010: Tijd voor een frisse lucht coalitie
17-11-2010: SP plannen voor een beter Limburg

U bent hier