h

Roemer in Glazen Huis voor goede doel

15 december 2010

Roemer in Glazen Huis voor goede doel

emileroemer Emile Roemer schuift zaterdag in de glazen radiostudio van Omroep Venlo als side-kick aan. Niet alleen presenteert hij mee, ook roept hij mensen op te doneren voor de M.A. Run en neemt hijzelf hiervoor ook een cheque mee.

SP-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Emile Roemer komt zaterdag (onder voorbehoud) op bezoek naar Venlo en presenteert mee tijdens de radio-uitzending van het 'Glazen Huis' van Omroep Venlo FM, dat zoals elk jaar voor het Venlose stadhuis staat en geld ophaalt voor het goede doel. Dit jaar is dat de M.A. Run.
Naast de uitzending zal Roemer en Venlose SP-leden op de Markt zoetigheid uitdelen. Want na het zuur van de kredietcrisis en bezuinigingen komt het zoet. En zolang dat zoet uitblijft, delen we het zelf maar uit.

straolendesterre

De actie 'Straolende Sterre' van Kiwanis Venlo Sintermerte en Omroep Venlo bracht eind 2009 bijna 29.000 euro op. Dat bedrag ging toen naar de stichting Sôkkertante en Ein Ons Gelök. Beide stichtingen zetten zich in voor minder bedeelde of gehandicapte kinderen en speciaal voor de gehandicapte-carnavalszitting.
Dit jaar gaat de opbrengt naar de Maria Auxiliatrix Run, ofwel de M.A. Run, die jaarlijks een feestweekend organiseert met als hoogtepunt de motortoertocht voor mensen met een beperking dwars door de gemeente, waarbij vele honderden motoren met zijspan de mensen een onvergetelijke dag bezorgen.

Bekijk hier de livestream vanuit het Glazen Huis
Programma overzicht 'Straolende Sterre'

U bent hier