h

Speel nu: Operatie Grote Schoonmaak!

1 juni 2010

Speel nu: Operatie Grote Schoonmaak!

operatie_grote_schoonmaak De SP heeft een nieuwe online game gelanceerd in het kader van de verkiezingscampagne: Operatie Grote Schoonmaak. Als speler heb je vier missies: de JSF tegenhouden, de AOW redden, onze centen beschermen en het Binnenhof veroveren.

Wie ‘Operatie Grote Schoonmaak’ speelt neemt het op tegen gerenommeerde tegenstanders: Mark Rutte, Jan Peter Balkenende, Alexander Pechtold en Geert Wilders. Je moet hen tegenhouden en voorkomen dat zij de baas gaan spelen. Hoe beter je bent, hoe meer geld je verdient om een beter Nederland te bouwen.

Roemer_grote_schoonmaak

Ook Emile Roemer waagde een poging. Het level waarin hij Rutte moet stoppen de JSF aan te schaffen, bleek zijn favoriet. "Die peperdure nutteloze dingen komen er niet. Niet in de game. En niet in de werkelijkheid", beloofde de SP-voorman.

operatie_grote_schoonmaak

Speel nu Operatie Grote Schoonmaak
Website Emile Roemer

U bent hier