h

Het is tijd voor een nieuwe koers voor Nederland!

5 maart 2009

Het is tijd voor een nieuwe koers voor Nederland!

Jan heeft een nieuwe stunt Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit zijn de morele uitgangspunten waarop het alternatief voor het falende neoliberalisme gebouwd wordt. De SP wil een nieuwe koers, Jan heeft een nieuwe stunt. Wil je hem zien?

Agnes Kant SP-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Agnes Kant vindt het tijd voor een nieuwe koers voor Nederland. Op de speciaal hiervoor vandaag gelanceerde website geeft ze duidelijk aan wat er volgens de SP moet gebeuren in dit land om die nieuwe koers te realiseren.

Deze site wordt ondersteund door een 'viral movie' waarin mensen worden opgeroepen om mee te doen om de nieuwe koers mogelijk te maken.

mobieltje; vraag Venlo om hulp

In het grappige internetfilmpje speelt partijvoorzitter en Kamerlid Jan Marijnissen een belangrijke bijrol. Bekijk hier het filmpje en stuur het ook door naar familie en vrienden.

Venlo doe mee

Het moet menselijker en socialer!
Sympathiseer je met de SP? Lid worden is nog veel beter en kan al voor vijf euro per kwartaal. Mee denken, mee doen, mee winnen. Je ontvangt het boek ‘Hoe dan Jan’ en het SP-nieuwsblad de Tribune. Steun de SP en sluit je nu aan!

Website: Een nieuwe koers voor Nederland
Nu is de tijd om lid te worden!

U bent hier