h

Nieuwjaarsborrel en Ledenvergadering

1 januari 2009

Nieuwjaarsborrel en Ledenvergadering

stemmen Komende woensdag houdt de SP voor haar leden de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Dit wordt gecombineerd met een ledenvergadering. Het beloofd niet alleen een gezellige avond te worden maar ook eentje met enkele spannende discussiepunten.

Een belangrijke discussie is of de leden vinden dat de afdeling klaar is om mee te kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in november. Daarnaast wordt er een nieuw bestuur gekozen en moet er een jaarplan worden aangenomen. Het bestuur hoopt daarom op een grote opkomst.

Schrijver, communicatie-adviseur en oud-voorzitter van het Zomerparkfeest Sef Derkx presenteert en leidt de avond in goede banen. Afdelingsvoorzitter Alexander Vervoort zal terugblikken op 2008 en vooruit kijken naar 2009 met nieuwe ambities en doelstellingen. Alle leden mogen hierover meepraten met een drankje in de hand, in een muzikale sfeer verzorgd door Arno Adams, de 'dialectblues' zanger/gitarist uit Belfeld/Venlo.

Alle leden zijn welkom om te proosten op het nieuwe jaar op woensdag 7 januari 2009 om 20.00 uur in Kafee de Splinter, Dominicanenstraat 6 Venlo (achter C&A).


Aanvullende informatie:


7 Januari kan voor de SP het startschot zijn voor de gemeente- raadsverkiezingscampagne. Op de ledenvergadering moeten de leden beslissen of de SP er voor kan en moet gaan. Er moet dan nog veel gebeuren voor het zover is, dus werk aan de winkel en daarom heeft het huidige bestuur en de kerngroep besloten het afdelingsbestuur uit te breiden zodat de taken goed verdeeld kunnen worden en de lasten samen gedragen.

Kandidaten voor het bestuur in 2009 tot nu:
* Afdelingsvoorzitter: Alexander Vervoort (herverkiesbaar)
* Organisatiesecretaris: René Kauffman of Ton Heerschop
* Penningmeester: Els Raeijmaeckers
* Ledenorganisatie: Stefan Hugues
* Wijkverspreiding: Ton Schouren en Henk Zegers
* Hulpdienst: Gonny Schreurs (advies/ondersteuning Petra Zegers)
* Campagneleider: Guus Janssen (herverkiesbaar)
* Algemene bestuursleden: Ab Wissingh, Els Tieleman, Jan Coopmans, Gonny Schreurs, Guus Janssen en Petra Zegers

Daarnaast leden met een bijzondere taak:
* Redactie 'SPam': Els Raeijmaeckers, Henk Zegers en Ton Heerschop
* Webmaster: Tom Sanders

Van bestuursleden word aanwezigheid verwacht bij overleggen, deelname aan acties en activiteiten. Daarnaast initiatieven bedenken, teamplayer zijn en natuurlijk actief zijn/ willen worden in de lokale SP afdeling Venlo. Voor een goede samenwerking is transparantie, openheid en eerlijkheid noodzakelijk.
Leden kunnen zich kandideren voor een bestuursfunctie tot aanvang van de ledenvergadering om 20.00 uur. Aanmelden voor alle andere activiteiten en taken kan op elk moment. Elke nieuwe actieve SP'er maakt de afdeling en de partij immers groter, sterker en beter.


Aanvulling: René Kauffman heeft zijn kandidatuur ingetrokken omdat hij een nieuwe uitdaging is aangegaan per 1 januari jl. waarin hij het zo druk krijgt met dat werk dat een actief lidmaatschap niet te combineren is. René en het dagelijks bestuur hebben Ton Heerschop gevraagd zich kandidaat te stellen. Na enig wikken en wegen is hij nu kandidaat organisatiesecretaris.


Vacaturebank SP Venlo
NU is de tijd! Sluit je aan en word lid
24-12-2008: Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

U bent hier