h

Kom op 7 juni naar de Solidair-dag van de SP!

30 mei 2008

Kom op 7 juni naar de Solidair-dag van de SP!

Een strijdbare en solidaire vakbeweging is onmisbaar. Dat is de afgelopen maanden weer bewezen met de acties bij de post, de politie, de leraren, klein metaal en in het streekvervoer. Op 7 juni praat de SP met haar (vakbonds-)leden in de Jaarbeurs in Utrecht over het organiseren van solidariteit, over een sterke vakbeweging en de rol die de partij hierin kan spelen.

Vakbondsmensen

Op de Solidair-dag zullen onder meer actievoerders van TNT en Unilever hun verhaal vertellen. De dag wordt geopend door Jan Marijnissen. Ook SP-Kamerleden Paul Ulenbelt, Sadet Karabulut en Paul Lempens zullen aanwezig zijn.

Heb je je nog niet aangemeld?
Doe dat dan snel via www.spnet.nl/vakbondsdag of stuur een email met je lidnummer en postcode naar vakbondsdag@sp.nl.

Wanneer: Zaterdag 7 juni a.s.
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Tijdstip: 10.30 uur – 16.00 uur

Na aanmelding ontvang je het volledige programma en de routebeschrijving.

Aanmelden Solidair-dag

U bent hier