h

Het ziet wit van de ballonnen...

7 maart 2007

Het ziet wit van de ballonnen...

ballonnenactieBij wijze van ludieke stunt, heeft de SP Venlo op beeldbepalende punten ballonnen opgelaten. Meest voorkomende punten zijn rotondes, verkeerspunten, verkeerspalen en lantaarnpalen. Om onze campagne ludiek af te sluiten, en om sfeer in de stadsdelen te creëren, vonden we de ballonnen geschikt voor een luchtige actie.

De redenen voor deze actie zijn:
- Aandacht trekken met de ballonnen en hierdoor;
- Iedereen er op attent maken dat er vandaag verkiezingen zijn,
- Om zo het opkomstpercentage bij de stembureaus omhoog te helpen.

Het is geen actie om sec de SP zelf te promoten, alhoewel de ballonnen het (oude) SP-logo hebben.

Gehoopt wordt dat nieuwsgierigen die zich afvragen wat de ballonnen voorstellen en waarom ze in het straatbeeld hangen, deze tekst op deze site lezen en hierdoor hun interesse voor de Provinciale Staten verkiezing van vandaag alsnog is gewekt, en ze hun stem gaan uitbrengen.

De ballonnen zijn gevuld met licht heliumgas en zullen na 9 tot 18 uur vanzelf naar beneden komen, en op die wijze ook uit het straatbeeld verdwijnen.

U bent hier