h

‘SP in alle Staten’ in het Land van Ooit

11 februari 2007

‘SP in alle Staten’ in het Land van Ooit

land van ooitOp zondag 25 februari organiseert de SP de feestelijke bijeenkomst ‘De SP in alle Staten’ in Het Land van Ooit in Drunen. Hiermee wordt de slotfase ingeluid van de campagne voor de provinciale verkiezingen van 7 maart 2007.

Ook de SP Venlo gaat hier en masse heen om energie op te doen voor de laatste fase van onze eigen campagne. Maar natuurlijk ook voor de gezelligheid, sfeer, het enthousiasme, en de leuke dag voor onze leden en hun kinderen.
De SP-feestdag is bedoeld voor alle leden en sympathisanten. Wilt u komen, dan dient u wel tevoren toegangskaarten te kopen (slechts € 5 voor volwassenen, € 2,50 voor kinderen tot 16 jaar) door te bellen naar: 06-45611649 of stuur een e-mail naar venlo@sp.nl
Met de kaart heeft u onbeperkt toegang tot het attractiepark en tot het SP-feest.

Zuco 103Om 11.30 uur opent Het Land van Ooit zijn grenzen en om 12.30 uur start een aantrekkelijk programma met o.a. Sjaak Bral, debatten, speeddaten met de provinciale SP-lijsttrekkers, de bands Zuco 103, the Tunes, en de Original Sixties R&B and Soul Show, een toespraak van Jan Marijnissen, enz. SoulshowOok wordt er een wedstrijd gehouden tussen de verschillende provincies met naast voetbal en touwtrekken ook de onderdelen rappen, ‘presenteer jouw provincie’, ‘wie maakt het mooiste verkiezingsbord?’ en een muzikale quiz. ROOD – jong in de SP – organiseert een eigen programma voor jongeren.

rij met ballonHet Land van Ooit en zijn bewoners, die normaliter in dit seizoen nog winterslaap houden, zullen speciaal voor deze gelegenheid volop tot leven komen. Het Land van Ooit is gelegen aan de snelweg Waalwijk-Den Bosch, afslag 41. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, reist u per trein naar 's-Hertogenbosch. Vervolgens neemt u buslijn 137 richting Tilburg. Deze stopt bij Het Land van Ooit en doet er ongeveer 15 minuten over.

Update 26-02-2007: klik hier voor het videoverslag!

Website Land van Ooit

U bent hier