h

Venlose SP’ers aanwezig bij opening SP-kiosk Horst

20 december 2005

Venlose SP’ers aanwezig bij opening SP-kiosk Horst

Op bezoek bij de Horster buren

Zondagmorgen opende de SP afdeling Horst aan de Maas met een feestelijk tintje de deuren van haar tijdelijke onderkomen in het centrum van Horst. Tweede-Kamerlid Jan de Wit uit Heerlen gaf alle aanwezigen een interessante kijk op cultuurhistorie in relatie met leegstaande panden.

Kiosk Horst
Zondagmorgen opende de SP afdeling Horst aan de Maas met een feestelijk tintje de deuren van haar tijdelijke onderkomen in het centrum van Horst. Tweede-Kamerlid Jan de Wit uit Heerlen gaf alle aanwezigen een interessante kijk op cultuurhistorie in relatie met leegstaande panden.

Ook enkele leden van de afdeling Venlo waren bij de opening aanwezig om op ludieke wijze haar felicitaties en wensen over te brengen; van drie raadsleden nu, naar vijf raadsleden (of meer) het volgende jaar. Om die wens kracht bij te zetten overhandigde de Venlose SP’ers daarom vijf blikken extra gevulde tomatensoep, zodat er een gezonde campagne op gang kan komen.

In het centrum van Horst staan een hoop panden leeg. Ook de kiosk stond al geruime tijd leeg. In goed overleg met de eigenaar mag de SP tijdelijk van de ruimte gebruik maken. De kiosk zal als SP-huis gebruikt gaan worden in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart a.s.

Website SP Horst - SP-Hoês in gebruik genomen
Weblog Thijs Coppus - Opening SP-Hoês

U bent hier