h

SP wenst familie Frans Wolters veel sterkte

14 februari 2005

SP wenst familie Frans Wolters veel sterkte

Minister Peijs zou komen spreken met voorstanders P-variant

Frans Wolters
Afgelopen woensdag is in het VieCuri Medisch Centrum in Venlo wethouder en loco-burgemeester Frans Wolters overleden. Wolters was op 1 februari in het ziekenhuis opgenomen met ademhalingsproblemen. Hij stierf aan hartfalen.

Frans Wolters was 31 jaar lang als politicus actief voor de KVP en later voor het CDA. Achtereenvolgens was hij wethouder van Volkshuisvesting, Sociale Zaken en Financiën in Venlo (1974-1981), lid van de Tweede Kamer (1981-1999), waarnemend burgemeester van Horst (2000-2001) en wethouder van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in Venlo (2004-2005). Frans Wolters is 61 jaar oud geworden.

Wij wensen de nabestaanden van Frans Wolters heel veel sterkte toe met de verwerking van hun verlies.

U bent hier