h

Verkiezingen gemeenteraad & referendum Sleepwet

Op woensdag 21 maart zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad van Venlo. Deze dag staat u voor de keuze: wordt Venlo killer met nog meer bezuinigingen of moet het socialer, duurzamer en menselijker? U heeft het voor het zeggen dus ga stemmen, elke stem telt! Maar laat uw voorkeur niet afhangen van de beloften van de politieke partijen, maar kijk vooral naar de daden van de verschillende partijen. Die zeggen namelijk alles over de ware aard van de politici die nu om uw stem dingen. Stem op de partij die na de verkiezingen ook nog voor u klaar staat, want alleen met de SP wordt het echt socialer, menselijker en beter. Aan u de keuze, maak er gebruik van.

Hetzelfde geldt voor het referendum over de Sleepwet (de hernieuwde Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten). In het kader van terrorismebestrijding maakt die wet het mogelijk om burgers af te luisteren en mee te kijken op smartphones, laptops, pc's etc. Ook voorziet de Sleepwet in het ongelimiteerd delen van informatie door Nederlandse diensten met buitenlandse geheime diensten. De Sleepwet is geen effectief middel tegen terrorisme en schendt onze privacy (zie sleepwet.nl en bof.nl).

Datum en tijd: 
woensdag, maart 21, 2018 - 07:30 tot 21:00
Waar: 
Stembureau's zijn op vele plekken in de gemeente, kijk op www.venlo.nl waar precies bij u in de buurt. Neem uw stempas en paspoort/ID-kaart mee.

U bent hier